Vi jobber for å skyte fart i din overgang til et grønt og inkluderende samfunn

Switch Labs hjelper virksomheter med å utvikle strategier, identifisere forretningsmuligheter og ta markedsposisjoner som bidrar til positiv utvikling for selskapet, samfunnet og miljøet.

nydalenfabrikker_hallen

Innovasjon

8 av 10 ønsker å velge bærekraftig, men 7 av 10 vet ikke hvordan. Derfor er utviklingen av nye løsninger, som gjør det enkelt å ta gode valg, avgjørende for å få fart på overgangen til et fornybart, sirkulært og inkluderende samfunn. 

Switch  Labs hjelper virksomheter i alle deler av prosessen – fra innsikt og analyse, til utvikling og lansering av løsning, forretningsmodell, produkter og tjenester.

BJ7B6237

Posisjonering

For å utvikle en merkevare som fungerer i en moderne medievirkelighet er det ikke nok å ta utgangspunkt i hva som er viktig for egen virksomhet og fortelle om det til målgruppene. For å være relevant må man engasjere målgruppene i deres egen hverdag ved å bevise at man bidrar positivt i målgruppenes liv – og i samfunnet forøvrig.

Switch Labs bistår virksomheter som er klare til å ta steget fra å være en produktleverandør til å bli en samfunnsaktør gjennom å utvikle strategier for posisjonering, kommunikasjon og aktiviteter som får strategiene til å leve.

Norwegian Trash Collection

Kommunikasjon

Grønn-, sports- og samfunnsvasking har bidratt til at troverdigheten til mange virksomheter nå er på et lavmål.  Nesten halvparten av forbrukerne stoler ikke lenger på at selskaper tar riktige valg for klima og miljøet.  

Derfor er det essensielt å utvikle kampanjer og innhold som er tuftet på dokumenterbare fakta, ekte og sannferdige budskap. Det er imidlertid ikke nok til å skille seg ut. 

Switch Labs hjelper virksomheter med å koble ekte historier med kreativitet og konseptuell forståelse når vi utvikler kampanjer og innhold som skiller seg ut og øker gjennomslagskraften til din virksomhet.

Samarbeid?

Switch holder til i Nydalen Fabrikker, som vi bruker som arena for kurs og konferanser, eventer og medieproduksjon. Hvis du vil samarbeide med oss er du hjertelig velkommen på besøk i vårt studio i Nydalsveien 32 B.

Ta kontakt med:
Preben Carlsen
Daglig leder i Switch
Telefon: (+47) 906 83 044
E-post: preben@switch.no