Dette er Switch

I Switch jobber vi for å skyte fart i overgangen til et fornybart, sirkulært og inkluderende samfunn ved å hjelpe mennesker og virksomheter å ta gode valg.

Switch er et norsk selskap som jobber for å skape bærekraftig utvikling. Med FNs bærekraftsmål som utgangspunkt tar vi tak i globale problemer, oversetter dem til hverdagslige utfordringer og mobiliserer i jakten på nye løsninger.

Switch opererer i skjæringspunktet mellom journalistikk, utdanning, kommunikasjon og innovasjon. Målet vårt er å motivere mennesker og virksomheter til å ta bærekraftige valg ved å gi dem kunnskap, inspirasjon og verktøy som gjør det mulig i en travel hverdag.

I Switch tror vi ikke at pekefingre og dårlig samvittighet er en effektiv oppskrift for å skape utvikling. Derfor gjør vi det gøy!

For å lykkes har vi laget en plattform som består består av fire deler, som sammen og hver for seg, åpner unike muligheter for kunnskapsheving, atferdsendring, posisjonering og innovasjon: 

1. Switch Nyheter

En nettavis for konstruktiv journalistikk som gir innblikk i problemer og utforsker løsninger på individuelt, teknologisk og politisk nivå.  Som Norges første mediekanal for konstruktiv journalistikk publiserer vi uavhengig livstilsjournalistikk i form av nyheter, featuresaker og podkaster på Switch.no.

Til Switch Nyheter

2. Switch Society


Et interessedrevet community for alle som vil endre uvaner, utvikle gode løsninger og lære seg å bruke dem i fellesskap. Switch Society inviterer til motivasjons- og læringsprogrammer, eventer og brukerdrevne innovasjonsprosesser i samarbeid med virksomheter som utvikler bærekraftige løsninger.

Til Switch Society

prebenmediaforum

3. Switch Academy

Et praktisk rettet kurs- og kompetansehevingsprogram for alle som har lyst til å knekke bærekraftsnøtter på jobben. Switch Academy gir deltakerne kunnskap, verktøy og inspirasjon til å utvikle bærekraftige forretningsmodeller, produkter og merkevarer.

Til Switch Academy

Norwegian Trash Collection

4. Switch Labs

Switch Labs hjelper virksomheter med å utvikle strategier, identifisere forretningsmuligheter og ta markedsposisjoner som bidrar til positiv utvikling for selskapet, samfunnet og miljøet.

Til Switch Labs

switchstudio1

Lyst til å samarbeide?

Switch holder til i Nydalen Fabrikker, som vi bruker som arena for kurs, konferanser, eventer og medieproduksjon. Hvis du vil samarbeide med oss er du hjertelig velkommen på besøk i vårt studio i Nydalsveien 32B.

Ta kontakt med  Preben Carlsen, som er daglig leder i Switch, for å avtale tid.

Telefon: (+47) 906 83 044
E-post: preben@switch.no