Dette er Switch

I Switch jobber vi for å skyte fart i overgangen til et fornybart, sirkulært og inkluderende samfunn ved å hjelpe mennesker og virksomheter å ta gode valg.

Switch er et norsk selskap som jobber for å skape bærekraftig utvikling. Med FNs bærekraftsmål som utgangspunkt tar vi tak i globale problemer, oversetter dem til hverdagslige utfordringer og mobiliserer i jakten på nye løsninger.

Switch opererer i skjæringspunktet mellom journalistikk, utdanning, kommunikasjon og innovasjon. Målet vårt er å motivere mennesker og virksomheter til å ta bærekraftige valg ved å gi dem kunnskap, inspirasjon og verktøy som gjør det mulig i en travel hverdag.

I Switch tror vi ikke at pekefingre og dårlig samvittighet er en effektiv oppskrift for å skape utvikling. Derfor gjør vi det gøy!

For å lykkes har vi laget en plattform som består består av fire deler, som sammen og hver for seg, åpner unike muligheter for kunnskapsheving, atferdsendring, posisjonering og innovasjon: 

1. Switch Nyheter

En nettavis for konstruktiv journalistikk som gir innblikk i problemer og utforsker løsninger på individuelt, teknologisk og politisk nivå.  Som Norges første mediekanal for konstruktiv journalistikk publiserer vi uavhengig livstilsjournalistikk i form av nyheter, featuresaker og podkaster på Switch.no.

Til Switch Nyheter

2. Switch Society


Et interessedrevet community for alle som vil endre uvaner, utvikle gode løsninger og lære seg å bruke dem i fellesskap. Switch Society inviterer til motivasjons- og læringsprogrammer, eventer og brukerdrevne innovasjonsprosesser i samarbeid med virksomheter som utvikler bærekraftige løsninger.

Til Switch Society

prebenmediaforum

3. Switch Academy

Et praktisk rettet kurs- og kompetansehevingsprogram for alle som har lyst til å knekke bærekraftsnøtter på jobben. Switch Academy gir deltakerne kunnskap, verktøy og inspirasjon til å utvikle bærekraftige forretningsmodeller, produkter og merkevarer.

Til Switch Academy

Norwegian Trash Collection

4. Switch Studio

Et rådgivningsmiljø som bistår virksomheter med strategisk kompetanse knyttet til bærekraftig innovasjon og forretningsutvikling, posisjonering, kommunikasjonsrådgivning, kampanjeutvikling og innholdsproduksjon.

Til Switch Studio

switchstudio1

Lyst til å samarbeide?

Switch holder til i Nydalen Fabrikker, som vi bruker som arena for kurs, konferanser, eventer og medieproduksjon. Hvis du vil samarbeide med oss er du hjertelig velkommen på besøk i vårt studio i Nydalsveien 32B.

Ta kontakt med  Preben Carlsen, som er daglig leder i Switch, for å avtale tid.

Telefon: (+47) 906 83 044
E-post: preben@switch.no