Menneskelige perspektiver på globale problemer – og hva som skal til for å løse dem.

Lilleaker Bazar: Utendørs vintage og second hand klesmarked

  • Sted:

    Lilleakerveien 2, nedenfor CC Vest.

  • Tid:

    Lørdag 7. oktober, fra kl 10.00–15.00.

  • Ankomst:

    Tog og buss til Lysaker stasjon. 5 minutters gangavstand fra stasjonen.

For andre år på rad inviterer Lilleaker Bazar til utendørs vintage og second hand klesmarked. Fra april til oktober arrangeres det markeder en lørdag i måneden, fra kl. 10.00 – 16.00 på Lilleaker.

Årets siste marked kan du besøke på lørdag 7. oktober.

Lilleaker Bazar er Oslos første rendyrkede utendørsmarked før vintage og second-hand klær. Markedet ligger idyllisk til helt nede ved Lysakerelva og grøntområdene rundt. Klesmarkedet har en fransk atmosfære – og du kan nyte en croissant, et glass vin og fransk musikk.Enten du ønsker deg en, to eller tre vintage-skatter, er sjansen stor for at du møter din neste kleskjærlighet på Lilleaker Bazar.

Her selger privatpersoner, småbedrifter, influensere og designere sine egne ombruksskatter. Du kan velge blant klær og sko til herrer, damer og barn, men også boltre deg i tilbehør som vesker, bager, silkeskjerf, klokker og smykker.Lilleaker Bazar har noe for enhver smak – og lommebok. Merkevarene inkluderer eksklusive navn som Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Gucci, Polo og Varsity, men du finner også rimeligere alternativer som Zara og H&M.

Markedet ligger rett nedenfor CC Vest shopping senter på Lilleaker. Det er enkelt å reise til og fra med tog og buss – og det er maks 5 minutters gangavstand fra  Lysaker Stasjon.