Menneskelige perspektiver på globale problemer – og hva som skal til for å løse dem.

Heldagskurs: Sirkulærøkonomi i praksis

 • Dato:

  Settes opp til høsten.

 • Varighet:

  Kl. 09.00 – 15.00

 • Sted:

  Nydalen Fabrikker, Nydalsveien 32B

 • Pris:

  Kr. 5500,-

På dette kurset lærer du hvordan du går frem for å utvikle sirkulære forretningsmodeller, produkter og tjenester. 


Kurset passer for deg som ønsker å lære mer om hva som skal til for å utvikle sirkulære løsninger i praksis. 

Kursbeskrivelse

I løpet av dagen får du en status på det sirkulære skiftet, innblikk i de viktigste driverne av utviklingen og hva som er de største mulighetene og utfordringene for deg som skal lykkes med å lage sirkulære løsninger. Du får en innføring i innovasjonsmetodikk og lærer deg å bruke konkrete arbeidsverktøy gjennom praktisk problemløsning og gruppearbeid. 

Kursholderne deler egen førstehåndserfaring med å utvikle fremtidsrettede og bærekraftige løsninger, og inviterer inn mennesker som har prøvd, lykkes og feilet med nyskaping i den sirkulære økonomien for inspirasjon og læring fra virkeligheten.

Målet er at du skal lære det du trenger for å komme i gang – og at du skal lære det fort. 

Kursholder: Preben Carlsen

Kursholder: Preben Carlsen

Daglig leder i Switch

Preben Carlsen er daglig leder i Switch. Han har vært med å starte selskaper som Pakt, GoGood, Reodor, Good Sports, Folk og No Hate og bidratt i oppstarten av Charge, No Isolation, Nyby og Filter Nyheter. Han startet og bygget opp kommunikasjonsbyrået Trigger fra null til verdens beste kreative PR-byrå på fem år. Preben har blitt kåret til årets foredragsholder, den mest populære lederen i medie- og kommunikasjonsbransjen, årets tankeleder, tidenes yngste vinner av PR-bransjens hederspris og har blitt utnevnt til en av de 25 mest innovative personene i kommunikasjonsbransjen i Europa.

Kursholder: Anne Dubrau

Kursholder: Anne Dubrau

Fabrikksjef på Nydalen Fabrikker

Anne Dubrau er en erfaren gründer, forretningsutvikler, sosial entreprenør og tidligere matprodusent. Hun har startet opp selskaper som Epleslang og Byb. Anne har studert statsvitenskap og gått på Grunderskolen, men har tidligere både jobbet og studert i Boston. Hun er også engleinvestor i enkelte selskaper.

Kursholder: Cathrine Barth

Kursholder: Cathrine Barth

Rådgiver i Natural State

Cathrine er en av dem som virkelig har gått opp løypa for sirkulærøkonomien i Norge. Hun startet Circular Norway for å dele kunnskap om sirkulære muligheter med politikere, virksomheter og organisasjoner og jobber nå på nasjonalt, nordisk og internasjonalt nivå med å etablere sirkulærøkonomi som ny praksis.

Dette får du:

 • Innovasjonsmetodikk, arbeidsverktøy og malverk som gjør det enkelt å ta i bruk det du har lært i egen virksomhet. 
 • Innsikt i de viktigste utfordringene og barrierene du må vite om for å lykkes.
 • Sparring med mennesker som har førstehåndserfaring med å utvikle sirkulære løsninger i praksis. 
 • Omvisning på Norges største ombruksfabrikk – og møte med aktørene som jobber med sirkulær innovasjon i egen hverdag. 
 • Tilgang til alumninettverk for alle som deltar på Switch Academy. 
 • Kursbevis som dokumenterer læring.
 • Lunsj, frukt, kaffe og te.

Kursarenaen: Norges største ombruksfabrikk

Kurset arrangeres på Nydalen Fabrikker i Oslo. Med sine 3300 kvm. har den tradisjonsrike industribygningen langs Akerselva nå blitt Norges største ombruksfabrikk. I løpet av våren etablerer de en helt unik infrastruktur for kortreist produksjon, reparasjon og ombruksprosesser . Det krever nye partnerskap, arbeidsprosesser, teknologi, logistikk, kompetanse, arbeidstrening og fabrikkutsalg som gir kundene tilgang til alle fordelene ved lokal produksjon.

Switch Academy arrangerer sine kurs på Nydalen fabrikker for å sikre kort vei mellom teori og praksis. I løpet av kurset får du en faglig omvisning på fabrikken – og du får møte noen av de mest spennende aktørene som allerede jobber med sirkulære løsninger i hverdagen. 

NB! Hvis dere er to eller flere fra samme bedrift som ønsker å delta, send mail til hei@switch.no for kvantumsrabatt.